За нас

За нас


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Екипът на "Зона клима" е сформиран през 2006 година и предлага винаги бързо и качествено обслужване. Служителите ни притежават дългогодишен опит, професионализъм и коректност в областта на климатичните инсталации. Това означава оптимални решения за всяко място и винаги интелигентно отношение, качествен монтаж, поддръжка и профилактика.
        Екипът на "Зона клима"  показва изключително висок професионализъм при подготовката и извършването на монтажа на климатици и климатични системи, а това се дължи на добрата организация и коректност в работата на всички служители. Фирмата винаги  е съпричастна и ангажирана към проблемите и желанията на клиентите си. Добрата подготовка, високата квалификация и не на последно място богатият опит в инсталирането на климатици допринасят за кратките срокове за изпълнение на възложените задачи в рамките на договорените условия. "Клима зона" и нейният екип Ви гарантират професионален и качествен монтаж на закупените от Вас климатици и съответно светкавична реакция при отстраняване на възникнал проблем.

          Екипът на "Зона клима" e на Ваше разположение през цялата седмица, включително и събота и неделя и след 18 ч.
 
           „Зона клима“ извършва продажби и услуги във всички населени места в обл. Бургас, Сливен, Ямбол и Стара Загора.
За всички останали населени места на територията на Р. България, моля обърнете се към посочените контакти за повече информация.